Spring til indhold

Konsul Beyers Allé

Opgangsbofællesskab med 13 selvstændige lejligheder og en stor fælleslejlighed samt kontor.

Konsul Beyers Allé 14 i Holbæk er beliggende i Lejerbos byggeri i Lundemarken 10 minutters gang fra centrum. Der er 13 2-værelses lejligheder, alle med altan, en stor fælleslejlighed og kontor. Der indgås lejekontrakt med Lejerbo.

Hverdagen

Der er personaledækning mandag, onsdag og fredag fra kl. 7.30-15. Tirsdag og torsdag fra kl. 7.30-20 og i weekenden fra kl. 9-15. Tirsdag og torsdag er der fællesspisning, hvor beboerne skiftes til at lave mad med støtte fra en medarbejder.Hver mandag er der indkøb til maden og indkøb til fællesskabet.

Hver tirsdag kl. 14.30 er der husmøde.
Der er forskellige aktiviteter hele året, som regel aktiviteter som beboerne foreslår, f.eks. biografture, koncerter, kræmmermarked, udstillinger m.m.
Hvert år afholdes en ferietur af ca. 5 dages varighed.

A-A tid

Hver beboer kan få op til 3 timers A-A tid med en fast medarbejder. Desuden kan der også ydes støtte til beboerne i fælleslejligheden hvor der er medarbejdere tilstede en del af dagen.
I samarbejdsaftalen aftales det, hvad beboeren ønsker at få støtte til i A-A tiden.

Fællesudgifter

Hver beboer betaler 1.000 kr. pr. måned. De 600 kr. går til indkøb til fælleslejligheden såsom mad kaffe, morgenmad m.m. Og 300 kr. går til, at hver beboer har en aktivitetskonto, således at de altid kan deltage i de fælles aktiviteter. De sidste 100 kr. går til inventar i fælleslejligheden.Feedback

Sidst opdateret

28.09.2018

Ansvarlig redaktør

Inge Kolls

Kontakt

Opgangsbofællesskaber

 

Koordinator Stella Mikkelsen

Mail stelm@holb.dk

Tlf. 72 36 55 58

 

Afdelingsleder Henrik Brinkløv

Mail henb@holb.dk

Tlf. 72 36 55 59